Polițiștii francezi au reușit, luni seara, una dintre cele mai importante capturi de droguri din istoria recentă a țării lor.

Și, ca de obicei, niște conaționali d-ai noștri sunt în prim plan, în condițiile în care presa franceză susține că doi români au fost arestați, după ce într-unul dintre camioanele conduse de ei s-au găsit 1,7 tone de canabis.

Cei doi români, proprietarii unei firme de transport, au fost opriți luni seara când conduceau două camioane pe Autostrada A1, în regiunea Val d’Oise.

Cei doi români intraseră în Franța pe la frontiera cu Spania și se îndreptau către Belgia și Olanda. În baza unor informații puse la dispoziție de Direcția Regională a Poliției Judiciare și de Curtea Interregională specializată.

Cele două camioane au fost oprite pentru control, iar într-unul dintre ele se aflau, ascunse printre paleți cu fructe, numeroase pachete plin cu canabis.

S-a stabilit că în total erau aproximativ 1,7 tone de canabis, substanță pe care românii aveau misiunea să o ducă în Belgia și Olanda.

Autoritățile franceze cu decis reținerea, iar ulterior arestarea celor doi cetățeni români, după ce s-a stabilit că al doilea camion avea rolul de a păcăli forțele de ordine.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version