Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: VIDEO. LIVE. Cutremure în Turcia şi Siria: Sute de morţi şi răniţi / POLITICĂ: Moțiunea simplă împotriva ministrului Bode, citită în penul Camerei Deputaților / Va fi votată miercuri / ANM: Vremea se încălzește, dar nopțile rămân geoase /

Breaking News:

Donald Trump își mai ține cu sufletul la gură încă o săptămână susținătorii

Fostul preşedinte al Statelor Unite, Donald Trump, își mai ține cu sufletul la gură susținătorii, încă o săptămână, cu privire la candidatura sa pentru un nou mandat.


„Voi face un anunţ foarte important marţi, 15 noiembrie, la Mar-a-Lago”, reşedinţa sa din statul Florida, a anunţat miliardarul republican în timpul unui miting de campanie în Ohio, în ajunul alegerilor de la jumătatea mandatului.

Scrutinul este decisiv pentru viitorul său politic, dar şi al actualului locatar de la Casa Albă, Joe Biden, comentează AFP.

Trump a dat asigurări că nu vrea să umbrească vizibilitatea candidaţilor republicani pe care îi susţine în aceste alegeri.

În faţa unei mulţimi de susţinători cu şepci roşii, culoarea republicanilor, fostul preşedinte în vârstă de 76 de ani a descris luni seară în culori extrem de sumbre America sub administraţia Joe Biden: o ţară în care creşterea preţurilor “sugrumă gospodăriile”, unde “criminalitatea violentă este scăpată de sub control” şi în care extrema stângă „ne îndoctrineze copiii”.

„Există o singură soluţie pentru a pune capăt acestei nebunii”, a pledat miliardarul republican. „Dacă doriţi să puneţi capăt distrugerii ţării noastre şi să salvaţi visul american trebuie să votaţi pentru republicani mâine”, a spus Donald Trump.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv