Declarație șocantă a președintelui Turciei, Recep Erdogan: unul dintre atacatorii de la Bruxelles a fost arestat anulk trecut în Turcia și expulzat, iar autoritățile belgiene au fost informate despre acest lucru, dar l-au pus în libertate.

erdogan 3

”Lumea trebuie să dea o nouă definiție terorismului, teroristului și atentatelor teroriste. Iată ca unul dintre atacatorii de la Bruxelles este un terorist pe care noi l-am arestat în luna iunie în orașul Gaziantep și l-am expulzat din țară. Această expulzare a fost adusă la cunoștința autorităților belgiene, printr-o notă, la data de 15 iulie 2015, numai că autoritățile belgiene l-au pus în libertate pe acest terorist”, a declarat, miercuri, Erdogan.

”Cu toate că am avertizat că acesta este un terorist, autoritățile belgiene l-au pus în libertate pe motiv că nu au găsit nicio legătură în această direcție. Ba chiar este vorba și de Olanda în această chestiune, și am trimis o notă pe această chestiune și Olandei. Doresc să subliniez acest lucru ca să știți despre sensibilitatea Turciei în această chestiune”, a precizat președintele Turciei .

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version