Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

JUSTIȚIE: Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la CCR Ordonanța anticipatelor / POLITICĂ: PSD, ALDE și Pro România vor boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II, pentru a menține interimar Guvernul Orban I / Votul în plen va fi dat luni, 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

Europarlamentarul PLUS Dragoş Tudorache, numit raportor al PE pentru R. Moldova

Europarlamentarul PLUS Dragoş Tudorache, din cadrul grupului Renew Europe, a fost numit raportorul Parlamentului European pentru Republica Moldova în această legislatură.

Fost ministru de Interne în Guvernul Cioloș, el a anunţat, marţi, pe Facebook, că doreşte ca evoluţia relaţiilor PE cu Republica Moldova să însemne ”un parcurs european dedicat cetăţenilor moldoveni”.

”Republica Moldova şi evoluţia socio-economică a fraţilor noştri de peste Prut a fost o preocupare permanentă pentru mine atât în perioada în care am făcut parte din guvernul Cioloş, cât şi din momentul apariţiei PLUS. Cred că avem o datorie faţă de noi să fim ceea ce aşteaptă Moldova de la noi. Şi avem o datorie să ajutăm Moldova să devină un laborator de bune practici pentru integrarea europeană. Din poziţia mea de raportor şi de membru al Parlamentului European mă voi asigura că evoluţia relaţiilor cu Republica Moldova va însemna un parcurs european dedicat cetăţenilor moldoveni”, scrie eurodeputatul.

28 Shares