Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ANM: Alertă de vânt pentru toată țara, până luni / POLITICĂ: Parlamentul va adopta marți proiectul Legii bugetului pe 2021 / 

Breaking News:

Israelul va emite paşapoarte „verzi” celor vaccinați cu ambele doze anti-COVID-19

Israelul va emite persoanelor vaccinate cu ambele doze anti-COVID-19 paşapoarte „verzi”, care le vor permite să călătorească fără a mai fie obligate să stea în carantină la revenirea în țară, potrivit presei internaționale.

Acest document le-ar putea permite, totodată, celor imunizați să participe la evenimente culturale cum ar fi concerte, de îndată ce astfel de manifestări vor fi reluate.

Cabinetul condus de premierul Benjamin Netanyahu nu a luat încă o decizie finală în această privinţă.

Ministrul Sănătăţii, Yuli Edelstein, a anunțat joi, pe Twitter, că aproape 2,4 milioane de israelieni din totalul de 9,3 milioane de locuitori au primit prima doză de vaccin anti-Covid-10, iar 700.000 – și a doua doză. 

Astfel, Israelul a vaccinat un sfert din populaţia ţării, cu peste 200.000 de imunizări zilnice, administrând dozele produse de Pfizer şi BioNTech, a precizat ministrul Sănătăţii.

Amintim că, în noiembrie anul trecut, autoritățile din Israel au deschis pe principalul aeroport internațional din Israel, Ben-Gurion, un centru de testare Covid-19.

Centru de testare rapidă pentru Covid-19, pe aeroportul Ben-Gurion din Israel
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv