Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

CORONAVIRUS: Vela a emis Ordonanța Militară nr. 7 / S-a instituit carantina în orașul Țăndărei / Șoferii de marfă nu se mai supun măsurilor de izolare la domiciliu sau carantinare / Transportul rutier de persoane prin servicii regulate se suspendă în 11 țări / COVID-19: Testarea a peste 10.000 de bucureșteni s-a amânat / Testele nu au ajuns încă /

Breaking News:
 

Noul coronavirus rămâne și după deces în plămânii persoanelor infectate

Noul coronavirus (COVID-19) rămâne și după deces în plămânii persoanelor infectate, au descoperit cercetătorii chinezi, care au realizat autopsii asupra a 29 de pacienţi diagnosticaţi, potrivit presei internaționale.

 
Autopsiile au pus în evidenţă daune severe ale sistemului imunitar, care ar putea fi ”un factor foarte important” în decesul pacienţilor, a spus, într-o conferinţă de presă, Wang Guiqiang, un specialist în boli infecţioase la Peking University First Hospital.

Wang a adăugat că infecţia nu cauzează doar schimbări patologice severe în plămânii pacienţilor, dar şi secreţii în tuburile bronşice de mici dimensiuni, ceea ce provoacă dificultăţi respiratorii.

8 Shares