O nouă tragedie lovește în românii stabiliți peste hotare, după ce o româncă de 47 de ani și-a pus capăt zilelor în Italia.

Femeia s-a aruncat de pe un pod din localitatea Civita Castellana, iar autoritățile susține că ea n-a avut nicio șansă de supraviețuire în condițiile în care s-a prăbușit de la o înălțime de circa 50 de metri, iar trupul ei s-a lovit de un mal stâncos.

Tragedia s-a produs miercuri seara, în jurul orei locale 22.00. Conform bunadimineataiasi.ro, Daniela Lăzăroiu, femeia care lucra ca menajeră la Roma și se afla în vizită în Civita Castellana, s-a urcat pe Podul San Clementine, una dintre atracțiile turistice ale localității, și s-a aruncat în gol.

Zeci de persoane se aflau în zonă și au rămas șocate de gestul femeii, despre care spun că și-a dat jos pantofii înainte de a se urca pe pod și și-a făcut semnul crucii înainte de a se arunca în gol.

Poliția italiană investighează acest caz, oamenii legii dorind să afle motivul exact pentru care românca a decis să-și pună capăt zilelor.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version