Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Iohannis, mesaj pentru cei ce votează moțiunea de cenzură: Cu certitudine nu vom avea guvern PSD /  JUSTIȚIE: Frații interlopului Emi Pian ucis la barbut, reținuți de procurori / Încă o persoană din clanul Duduienilor va fi dusă la mandat /

 

Breaking News:
 

Oficial! Putin poate rămâne la Kremlin până în 2036, când va împlini 84 de ani

Vladimir Putin poate să rămână la putere până în 2036, când va împlini 84 de ani, potrivit rezultatului scrutinului de revizuire a Constituţiei, validat de 77,92% dintre ruși, potrivit presei internaționale.

Participarea la vot a fost de circa 65%. Datele după numărarea a 100% din sufragii au fost prezentate, joi, de Comisia electorală.

Opozantul rus Aleksei Navalnîi a calificat cele 21,27% de voturi „împotrivă” drept “o enormă minciună”. El și-a invitat susţinătorii să se mobilizeze pentru alegerile regionale în septembrie.

Finalul strategiei lui Putin era anticipat încă de la începutul anului, când reforma sa a fost aprobată de Parlament. De altfel, noul text al Constituţiei se află deja la vânzare în librării.

Astfel, Vladimir Putin are șansa de a obține două mandate suplimentare la terminarea celui actual în 2024.

Revizuirea introduce în Constituţie și principii conservatoare: credinţa în Dumnezeu, căsătoria rezervată heterosexualilor, învăţământul patriotic – precum şi garanţii sociale, ca indexarea pensiilor.

Potrivit criticilor Kremlinului, puterea şi-a înmulţit manevrele pentru a-şi asigura un succes răsunător şi o participare electorală substanţială, iniţiind de exemplu o loterie cu cadouri pentru participanţi şi bonuri de cumpărături pentru cei care votează online. 

263 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv