Din păcate cele mai sumbre previziuni se adeveresc, reprezentanţii Ministerului Afacerilor Externe anunţând, oficial, că cel puţin un român şi-a pierdut viaţa în atentatul de joia trecută, de la Nisa.

Familia Coman
Familia Coman

Astfel, oficialii MAE anunţă că a fost descoperit şi identificat trupul neînsufleţit al lui Cristian Coman, bărbatul dat dispărut împreună cu soţia şi copilul său îmediat după atentat.

Micuţul a fost descoperit sâmbătă la un spital din Nisa, iar femeia a fost descoperită şi ea luni, la un alt spital din Nisa. Ambii sunt în stare gravă dar stabilă şi se speră în recuperarea lor, micuţul fiind preconizat cu şanse mai mari de supravieţuire.

Rudele celor trei au primit, deja, mesaje de condoleanţe din partea preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Dacian Cioloş.

Barbu Stefan Valentin
Barbu Stefan Valentin

Din păcate, însă, creşte şi numărul românilor daţi dispăruţi după atacul de Ziua Naţională a Franţei. După ce luni a fost anunţată, pe pagina de Facebook SOS Nisa, dispariţia cuplului Alexandru Goldan – Elena Condei, marţi a fost anunţată şi dispariţia lui Barbu Ştefan Valentin, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Deocamdată MAE precizează că Alexandru şi Elena nu apar pe lista cu victimele atacului, iar în legătură cu Barbu Ştefan Valentin încă nu s-a primit o solicitare oficială din partea familiei pentru căutarea sa.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version