Caz incredibil petrecut la doi paşi de graniţa României, respectiv în Bulgaria, premierul vecinilor noştri fiind ameninţat în stil mafiot.

LEADERS-Boyko-Borisov-Prime-Minister-Bulgaria

Dacă la noi a fost nevoie de câteva mii de persoane să iasă în stradă, pentru ca premierul să-şi dea demisia, bulgarii apelează la artileria grea.

Astfel, Boiko Borisov a fost ameninţat în stil mafiot, premierul Bulgariei primind un glonţ prin poştă. Mai mult, micul proiectil era însoţit de o scrisoare anonimă în care Borisov era ameninţat cu moartea.

Premierul Bulgariei susţine că nu se teme şi că se aştepta la asemenea ameninţări, după ce a dat iama prin corupţi şi grupările de infracţionalitate organizată.

“Când colectezi 1,5 miliarde de euro de la grupările de contrabandă, sunt afectaţi indivizi care fac trafic cu ţigări, cu alcool, cu zahăr, carne, etc. Aşa că ameninţările cu moartea nu sunt o surpriză. Mai ales că demit aproape zilnic funcţionari publici corupţi şi a trebuit să anulez licitaţii în valoare de 1,7 miliarde de euro pentru ca banii respectivi să nu ajungă la cine nu trebuie”, a fost mesajul transmis de Borisov.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version