Preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi socialiştii acestuia au deschis larg porţile Franţei când a venit vorba de imigranţi.

7776318654_marine-le-pen-lors-d-une-conference-de-presse

Această politică a dus, practic, la atacurile teroriste care au îndoliat o ţară întreagă, chiar dacă cei mai mulţi dintre atacatori aveau cetăţenie franceză sau belgiană.

Hollande a crescut în sondaje graţie imaginii de dur pe care şi-a luat-o după atacurile de la Paris. Însă acest lucru nu este îndeajuns. Francezii nu uită că Hollande a dansat după cum i-a cântat Angela Merkel, cancelarul Germaniei, şi a deschis porţile Franţei pentru imigranţi.

Iar această politică, ce este condamnată inclusiv de Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, i-a costat scump pe socialiştii lui Hollande.

La alegerile regionale de duminică, socialiştii au fost călcaţi în picioare de partidele de dreapta şi mai ales de membrii extremei drepte care au dominat alegerile de o manieră categorică.

Membrii Frontului Naţional, condus practic de Marine Le Pen, au câştigat alegerile în cel puţin jumătate dintre cele 13 regiuni şi au făcut-o cu scoruri zdrobitoare.

Mai mult, Extrema dreaptă a câştigat alegerile în regiuni considerate a fi deosebit de importante, inclusiv pe Coasta de Azur, unde Frontul Naţional este condus de Marion Marechal Le Pen, nepoata de numai 25 de ani a lui Marine Le Pen.

Concluzia trasă de Traian Băsescu este clară: “Rezultatele sunt efectul politicilor proaste promovate în Franţa. În primul rând e efectul politicii de migraţie. Franţa trebuie să schimbe politica de migraţie. Asta îi nemulţumeşte pe francezi. Franţa trebuie să devină mai fermă în problema migraţie şi Hollande nu trebuie să mai rămână în remorca doamnei Merkel”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version