Viața unor soți din Trifești, Republica Moldova, poate reprezenta lejer, oricând, un scenariu de telenovelă.

Un bărbat și soția lui aveau împreună șase copii, dar obișnuiau să se certe destul de des, ajungând lejer și la corecții fizice. Mai mult, vecinii susțin că ambii obișnuiau să calce pe bec și să fugă cu alți bărbați sau femei.

În cele din urmă, la începutul acestui an, când și-a dat seama că cei șase copii ai săi o ducă extrem de greu, bărbatul a decis să ia viața în piept și a plecat la muncă în Anglia.

Conform publika.md, bărbatului i-a mers foarte bine astfel că în șapte luni a reușit să trimită acasă peste 18.000 de lire sterline. Bărbatul și soția lui au decis să îngroape banii în curte și să-i folosească doar atunci când e musai.

Însă, zilele trecute, rudele bărbatului au avut parte de șocul vieții. I-au găsit pe cei șase copii singuri și nemâncați. Mama lor a fugit de acasă cu amantul ei, un bărbat de origine română.

Mai mult, nici banii nu au fost de găsit, iar apropiații familiei susțin că femeia a virat banii în contul amantului, în mai multe etape.

În plus, femeia ar fi vândut diferite bunuri din casă, inclusiv câteva kilograme de brânză, pentru a face rost de banii necesari pentru a ajunge la amantul din România.

Sursa amintită precizează că s-a deschis dosar penal pentru furt, iar femeia riscă până la 12 ani de închisoare.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version