Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Spania reia turismul internațional abia în luna iulie

Reluarea în condiţii de siguranţă a turismului internaţional în Spania va avea loc în luna iulie, a anunțat, joi, vicepremierul Teresa Ribera, responsabilă cu măsurile de relaxare a interdicțiilor impuse pe fondul pandemiei de coronavirus (COVID-19).

Într-un interviu acordat EFE, Ribera a declarat:

„Trebuie să avem mare grijă ca cei care intră în ţară să nu rişte niciun pericol, deoarece vin într-o destinaţie sigură, şi în acelaşi timp să nu constituie un risc pentru populaţia locală (…) Ideea este de a aborda sosirile şi destinaţiile în siguranţă, cu gândul mai degrabă la luna iulie, decât iunie. Nu este ceea ce ne dorim pentru populaţia noastră. Datele raportate de insulele Canare, Baleare sau de regiunea Andaluzia oferă azi un sentiment de siguranţă, deoarece nu există deplasări între provincii şi nu vin persoane ce ar putea fi potenţial contagiate. Dacă se va deschide masiv turismul, ar putea fi o dovadă de iresponsabilitate”. 

4 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv