Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

SUA a măsuri pentru asaltul vizitatorilor internaţionali, după ridicarea restricțiilor COVID

Statele Unite ale Americii (SUA) ridică, luni, restricţiile de călătorie legate de COVID-19 pentru o mare parte a populaţiei lumii și ia măsuri pentru asaltul vizitatorilor internaţionali.


Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Kevin Munoz, a transmis pe Twitter: „Deoarece ne aşteptăm la o cerere mare atunci când SUA vor ridica restricţiile de călătorii aeriene şi terestre, de luni, luăm măsuri semnificative pentru a fi pregătiţi, prin asigurarea de resurse suplimentare”.

Administraţia Biden a avut mai multe discuţii cu companiile aeriene americane, pentru a se pregăti pentru afluxul de călători suplimentari care vor începe să sosească pe aeroporturile americane şi a avertizat călătorii care traversează din Canada şi Mexic pe uscat sau cu feribotul să fie pregătiţi pentru aşteptări mai lungi, începând de luni.

Companiile aeriene îi avertizează pe călători că vor fi cozi lungi.

Delta Air Lines a anunțat că, în cele şase săptămâni de când a fost anunţată redeschiderea SUA, a înregistrat o creştere cu 450% a rezervărilor internaţionale la punctele de vânzare, faţă de o perioada anterioară.

United Airlines se aşteaptă ca numărul pasagerilor internaţionali să fie cu aproximativ 50% mai mulţi, faţă de ziua de luni trecută, când a avut aproximativ 20.000. 

1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv