Cu circa două săptămâni înainte de alegerile din SUA, Hillary Clinton păstrează un avans important faţă de Donald Trump în sondaje.

trump

Conştient că este cartea pierzătoare în acest moment, Trump a ieşit, marţi seara, la atac şi a transmis lumii întregi că “dacă o votaţi pe Hillary Clinton aceasta nu va face decât să declanşeze Al Treilea Război Mondial”.

Trump critică două dintre măsurile pe care vrea să le ia Hillary Clinton în cazul în care devine preşedintele SUA. Clinton propune crearea unei zone de interdicţie aeriană asupra Siriei. Toţi specialiştii, în frunte cu generalul Joseph Dunford, şeful Statului Major, sunt de părere că o asemenea măsură va declanşa un conflict cu avioanele ruseşti din regiune.

În plus, Trump se întreabă cum ar fi posibil ca Hillary Clinton să se mai prezinte la negocierile cu Vladimir Putin, preşedintele Rusiei, după ce l-a atacat pe acesta în termeni duri în campania electorală.

Spre deosebire de Hillary Clinton, Donald Trump consideră că SUA “trebuie să se concentreze pe lichidarea ISIS şi nu pe înlăturarea preşedintelui sirian Bashar Al Assad”.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version