Un bulgar suspectat de uciderea jurnalistei Victoria Marinova a fost reținut marți în Germania, la câteva ore de la eliberarea românului acuzat de asasinarea acesteia, relatează publicaţia Nova.bg, menţionând că informaţia nu a fost momentan confirmată de către poliţişti. 

<strong>Victoria Marinova sursă foto Facebook<strong>

Conform surselor din cadrul investigaţiei, suspectul, care ar fi fugit din țară imediat după asasinat, a fost reţinut în urma identificării probelor ADN de la locul faptei.

Autorităţile le-au reţinut şi pe soţia şi mătuşa bărbatului.

Mai multe informaţii sunt aşteptate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la care vor participa prim-ministrul Boyko Borisov, procurorul-şef Sotir Tsatsarov şi ministrul de Interne Mladen Marinov.

Procurorii au declarat că jurnalista, în vârstă de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, în oraşul Ruse.

Directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi o serie de politicieni şi oameni de afaceri.

Românul de origine moldoveană, suspect în această cauză, a fost eliberat marți seară, după ce anchetatorii nu au găsit indicii că ar avea legătură cu crima.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version