La aproape şapte luni de când s-a înregistrat, tragedia din Club Colectiv continuă să producă drame pe bandă rulantă.

alex_53867600

Aflat încă într-un spital din Anglia, unde se recuperează de pe urma rănilor suferite pe 30 octombrie, Alexandru Olteanu a anunţat că intră în greva foamei.

Motivul este unul stupefiant. Olteanu o acuză pe mama sa că i-a furat 8.000 de lire sterline din banii adunaţi de la stat şi din donaţii pentru ca el să aibă toate cele necesare pe perioada petrecută la spitalul din Anglia.

Conform tânărului rănit în Club Colectiv, “mama mi-a trimis 5.000 de lire sterline la începutul lunii aprilie şi a promit că îmi va trimite restul de bani până la sfârşitul lunii, dar de atunci nu am mai reuşit să iau legătura cu ea. Recent am aflat că a folosit restul de bani pentru a-şi mobila casa cu diferite aparate electrice şi electrocasnice şi pentru a-i cumpăra concubinului ei o maşină. De fapt, pentru ea tragedia asta a fost ca un bilet la loto câştigător. S-a folosit de banii de la guvern pentru alte scopuri şi aş vrea să răspundă în faţa legii pentru asta”.

Alexandru recunoaşte că relaţia sa cu mama lui nu a fost deloc una bună. “M-a părăsit când aveam 16 ani, iar la 18 ani m-a dat afară din casă ca să poată să stea liniştită cu noul ei concubin. Speram că s-a schimbat şi că totul va fi bine, dar iată că nu e aşa”, povesteşte tânărul cu amărăciune.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version