Atentatorul a tras cu o armă automată de la etajul 38 al hotelului Mandalay Bay în mulțimea ce asista la un concert de muzică country. Poliția l-a lichidat!

UPDATE! Un atac armat produs în Las Vegas s-a soldat cu cel puțin 50 de morți și peste 400 de răniți, în apropierea complexului turistic Mandalay Bay, din Las Vegas, unde avea loc un concert de muzică country.

UPDATE: Printre răniți se află şi Luca, un tânăr român stabilit în Nevada împreună cu familia sa. Mama lui Luca a postat pe net o poză cu acesta internat în spital şi solicită sprijinul moral al apropiaţilor şi nu numai.

 “Vă rog să vă rugaţi pentru fiul meu Luca, împuşcat în timpul atacului din Las Vegas. Acum el este supus unei operaţii în condiţii critice şi aş aprecia rugăciunile voastre”, le-a transmis Carmen cunoscuţilor.

UPDATE: Bilanțul victimelor este însă unul provizoriu, pentru că mai sunt răniți pe străzi. 

Împuşcăturile au fost raportate în jurul orei locale 22:00 (08:00, ora României) în timpul festivalului Route 91 Harvest, în timp ce cântăreţul de muzică Jason Aldean cânta într-un cazinou extrem de popular.

Zeci de persoane au fost filmate părăsind clădirea în fugă.

Poliţia a blocat bulevardul Las Vegas pentru a căuta persoana ce a deschis focul şi apoi l-au împuşcat mortal.

Hotelul Mandalay Bay a fost evacuat.

Potrivit presei internaționale, atacatorul ar fi un “lup singuratic”, care a deschis focul cu o armă automată de la etajul 38 al hotelului Mandalay Bay.

Poliţia a transmis tuturor să evite zona în cauză.

O serie de zboruri ce urmau să aterizeze pe Aeroportul Internaţional MacCarran au fost redirecţionate, din cauza masacrului.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version