Marți seara s-au jucat primele meciuri din etapa a treia a grupelor UEFA Champions League.

La Roma, gazdele de la AS Roma s-au impus, cu 3-0, în duelul cu formația rusă ȚSKA Moscova.

Meciul a fost la discreția italienilor, care s-au impus grație golurilor marcate de Edin Dzeko, de două ori, și turcul Cengiz Under.

Din păcate, partida a fost umbrită de un incident produs după meci, la una dintre stațiile de metrou situate în apropiere de Stadio Olimpico.

O scară rulantă s-a defectat și a prins o viteză neobișnuit de mare. Zeci de persoane au fost rănite, majoritatea victimelor fiind cetățeni ruși și ucraineni susținători ai echipei ȚSKA Moscova.

Șase dintre victime au fost transportate la spital în stare gravă, unuia dintre bărbații răniți fiindu-i pur și simplu retezat un picior.

Un alt incident s-a produs înainte de disputarea partidei. Grupuri de susținători ai celor două formații s-au luat la bătaie înainte de startul partidei, iar un fan al echipei ruse a fost înjunghiat de mai multe ori.

Atât poliția din Roma, cât și reprezentanții companiei de transport au deschis anchete separate pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și ce a dus la producerea teribilului incident.

[video_lightbox_youtube]

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version