Zeci de români au depus plângeri împotriva companiei de transport Atlassib, după ce au fost jefuiți într-o benzinărie din Slovenia.

sursa foto internet-bun.info

Românii veneau spre țară de la muncă din Franța, iar la un moment dat șoferul titular a anunțat că trebuie să oprească autocarul într-o benzinărie din Slovenia pentru a alimenta.

În acel moment a izbucnit iadul pe pământ pentru pasagerii din autocar. Doi bărbați au pătruns peste ei și le-au furat mai multe sume de bani, carduri, dar și cadouri pentru cei dragi de acasă.

Victimele acuză că șoferii erau mână în mână cu jefuitorii și că, de fapt, ei nici nu au alimentat la benzinăria respectivă.

Mesajul ferm către companie este “să facă ceva cu șoferii pe care îi au pentru a nu mai fi mână în mână cu tâlharii. Ei trebuie să ne protejeze, nu să-i lase pe tâlhari să urce în autocar și să ne tâlhărească”.

Pornind de la această poveste, alte zeci de români au început să reclame că au fost jefuiți pe parcursul unor curse desfășurate de Atlassib, majoritatea jafurilor petrecându-se la mai multe benzinării din Ungaria.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version