Implicat direct în tragedia de la Club Colectiv, Adrian Despot a fost una dintre cele mai vehiculate persoane care să reprezinte societatea civilă la consultările de vineri cu preşedintele Klaus Iohannis.

adrian-despot-protv.ro 2

În urma protestelor din Bucureşti şi celelalte oraşe mari ale ţării, Klaus Iohannis şi-a manifestat intenţia de a primi o delegaţie a societăţii civile la consultările privind numirea unui nou premier.

Reprezentanţii societăţii civile sunt aşteptaţi la Palatul Cotroceni la ora 13.30. Vor fi 20 de persoane, dar au fost făcute peste 5.500 de propunerei pentru a face parte din delegaţie.

Cel mai vehiculat nume a fost cel al artistului Adrian Despot, care se afla în Club Colectiv când s-a produs tragedia de vinerea trecută şi care a reuşit să salveze mai multe persoane.

Totuşi, Adrian Despot a anunţat, prin intermediul unui mesaj postat pe un celebru site de socializare, că nu vrea să participe la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis.

“Vă mulţumesc pentru susţinerea şi încrederea acordată. Vă înţeleg furia şi dorinţa de schimbare. Şi eu, la fel ca şi voi, sunt sătul de improvizaţii. Participarea mea în calitate de reprezentant la consultări nu ar fi decât o altă improvizaţie. Nu am nici pregătirea şi nici priceperea necesară pentru aşa ceva. Cu toţii suntem nemulţumiţi de lipsa de profesionalism de care au dat dovadă atât clasa politică cât şi marea majoritate a funcţionarilor publici. Haideţi să nu facem greşeala de a înlocui o serie de incompetenţi cu o altă serie de incompetenţi”, a fost mesajul scris de Adrian Despot pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version