ALTAR lansează piesa “Să vină un înger”, dedicată memoriei victimelor catastrofei de la Club Colectiv din București şi atentatelor teroriste din Paris.

altar
sursă foto: altar.ro

Potrivit membrilor trupei clujene de rock, este vorba de o piesă rafinată, care îmbină sonoritățile rock cu un text special și care îi poartă pe ascultători dinspre suferință spre speranță.

‘Să vină un înger” este o piesă atipică pentru ALTAR, formație care, la capătul a două decenii și jumătate de activitate, experimentează o nouă etapă, în care exuberanța rockerilor clujeni se împletește cu o maturitate artistică deplină, iar acești factori permit trupei să ofere publicului o muzică elaborată, cu un mesaj puternic.

“Piesa este expresia unei trăiri sufletești, dedicată tuturor celor care se află într-o cumpănă a vieții, în special victimelor recentelor tragedii petrecute la București și Paris. Mesajul principal este acela că deși trecem cu toții uneori prin momente de încercare, nu trebuie sa ne pierdem speranța niciodată”, a declarat compozitorul Teo Peter jr.

ALTAR lucrează în paralel și la scenariul videoclipului piesei.

Din componența grupului mai fac parte, alături de Theo Peter jr., și Andy Ghost, Levi și D.Man.

author avatar
Adrian Nicolae
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version