Platforma online de food delivery EuCeMananc, reunește în prezent ofertele a peste 700 de restaurante din 19 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași, fiind lansată, luni, și în Cluj-Napoca. 

Astfel, clujenii pot comanda mâncarea preferată din cele peste 50 de restaurante existente.

Oferta specială din luna decembrie cumulează livrare gratuită și un voucher-cadou în valoare de 15 lei pentru prima comandă.

Serviciul introduce, totodată, comanda de grup – singura din Cluj-Napoca -, oferind utilizatorilor posibilitatea să adune produsele selectate într-o comandă comună cu colegii sau prietenii, cu economisire de timp și costuri de livrare. 

Printre restaurantele prezente în acest moment pe platforma EuCeMananc în Cluj-Napoca se numără Marty Delivery, Big BellyEuphoria Biergarten, Indigo, Pokka, NATUU BY NATURE, Express Chef, Atelierul de Pizza, Wok’n Roll, Poco Loco sau Double Cheese.

În luna septembrie, EuCeMananc a anunțat tranzacția prin care eMAG, liderul regional în e-commerce, a devenit acționar majoritar al platformei, cu obiectivul de a ajuta platforma să devină lider calitativ pe segmentul de food ordering. Platforma este prezentă acum în 19 orașe din țară și este în continua ascensiune.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS cât și online pe www.EuCeMananc.ro.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version