Aplicaţia Facebook rămâne și joi inaccesibilă pentru unii utilizatori din întreaga lume, care s-au confruntat încă de miercuri cu dificultăţi în a accesare.

Popularele aplicaţii Instagram, WhatsApp şi Facebook, deţinute de Facebook Inc., au avut una dintre cele mai lungi întreruperi cu care s-a confruntat compania în trecutul recent.

„Ştim că unii oameni întâmpină dificultăţi în accesarea aplicaţiilor Facebook. Lucrăm pentru rezolvarea problemei cât mai curând”, a fost primul mesaj publicat de Facebook pe Twitter.

După o oră, compania a revenit: „Suntem concentraţi pe rezolvarea problemei cât de curând, dar putem confirma că problema nu este legată de un atac DDoS (tip de atac folosit de hackeri pentru a întrerupe activitatea unui site, n.r.)”.

Dacă instagram “și-a revenit”, Facebook încă mai face nazuri.

„Şiiiii … ne-am întors” (“Anddddd… we’re back,”) a scris Instagram pe Twitter, împreună cu imaginea GIF a lui Oprah Winfrey, care ţipă în emoţie. Facebook nu a oferit o actualizare.

 

Facebook are, lunar, peste 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume. Instagram este parte a companiei lui Mark Zuckerberg, înfiinţată în 2004. Şi această platformă are mai mult de 2 miliarde de utilizatori activi în întreaga lume.

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version