Axis Communications a transmis live ediția de anul acesta a BIAS – Bucharest International Air, ce a avut loc sâmbătă, 28 iulie, pe Aeroportul Internaţional “Aurel Vlaicu” – Băneasa și Romaero.

Aflată la cea de-a zecea ediție, această reprezentație a fost dedicată centenarului. La fel ca în fiecare an, intrarea publicului a fost liberă, sute de oameni participând în direct la spectacol, iar alte câteva mii au vizionat live, pe canalele de facebook și youtube, întregul spectacol.

Axis Communications este o companie recunoscută la nivel mondial pentru echipamentele sale video de rețea, îndeosebi pentru camerele de supraveghere video, dar portofoliul de produse s-a extins în ultimii ani, iar scenariile de utilizare s-au
diversificat.

Astfel, produsele sunt tot mai variate, pe de o parte, și au devenit și mai performante, pe de altă parte, oferind un nivel de calitate fără precedent, conform camerelor video profesionale.

Salina Turda, Balea Lac, Zărnești, Mamaia sau Vama Veche sunt alte câteva locații din România de unde camerele AXIS transmit live imagini full HD, de cea mai bună calitate prin canalul de Youtube cu ajutorul licențelor asigurate de CamStreamer.

Libertatea SlowTV – LIVE Vama Veche

Astfel, echipamentele AXIS sunt folosite deseori pentru transmisia de evenimente live din România sau prin noul canal SlowTV realizat de Axis Communications în parteneriat cu grupul Ringier. Tot camere profesionale AXIS au fost utilizate și pentru
transmiterea în mediul online a evenimentului aviatic organizat pe data de 28 iulie.

 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version