De câte zile încoace, întreaga lume vuiește în legătură cu posibilul divorț dintre două dintre cele mai îndrăgite staruri din lume, actorii americani Angelina Jolie și Brad Pitt.

Vremurile in care Brad Pitt si Angelina Jolie erau fericiti impreuna par ca au apus de mult
Vremurile in care Brad Pitt si Angelina Jolie erau fericiti impreuna par ca au apus de mult

De mai bine de un deceniu împreună și căsătoriți oficial din 2014, Angelina Jolie și Brad Pitt sunt pe punctul să bifeze o despărțire cu mare scandal, după ce actrița a solicitat divorțul în instanță.

Angelina Jolie susține că există diferențe ireconciliabile între cei doi, iar unele voci vorbesc inclusiv despre dependența lui Brad Pitt de alcool și droguri, dar și despre anumite ieșiri mult prea nervoase ale acestuia.

Nu există solicitări financiare de o parte sau de cealaltă și se pare că nu se pune problema ca vreunul dintre ei să fi călcat pe bec.

Însă când vine vorba despre cei trei copii avuți împreună, Shiloh Nouvel și gemenii Knox Leon și Vivienne Marcheline, lucrurile o iau complet razna.

Angelina Jolie vrea să aibă 100% custodia micuților, însă Brad Pitt nici nu vrea să audă de așa ceva și a anunțat că se va lupta în instanță pentru a obține custodie egală.

Mai mult, dezamăgit de intenția Angelinei de a solicita divorțul, Brad Pitt a acuzat-o pe aceasta că “nu face decât să pună în pericol viața copiilor noștri”.

Actorul s-a referit la faptul că vor exista foarte mulți paparazzi și fani care să dorească să se apropie de ei și de casa lor pentru a prelua imagini sau informații în exclusivitate.

De altfel, reședința actorilor din Hollywood Hills a fost înconjurată de echipaje de poliție care să-i țină pe paparazzi la distanță.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version