Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

ACTUALITATE: Terasele și plajele s-au deschis, dar cu reguli noi / BUSENESS: Noi măsuri de sprijin pentru angajați și angajatori / 

Breaking News:
 

Cel mai mare concurs de mountainbike din vestul țării ia startul la Reșița

Cel mai mare concurs de ciclism din vestul țării ia startul la Reșița, în acest weekend, unde are loc ultima etapă din Cupa Națională de Enduro Mountainbike, organizată de reșițenii de la Bike Attack, cu sprijinul Primăriei Reșița.

Acestea este a șaptea ediție a “Metal Enduro”, brandul local al competiției care a dat startul acestei discipline de mountainbike în România, la Reșita.

Organizatorii au pregătit, în cadrul acestui eveniment, experiențe pentru toate vârstele și gusturile. În Centrul Civic din Reșița este amplasat o instalație cu numele de “pumptrack”, unde se pot distra copii și adulți deopotrivă, pe skateboard, trotinetă sau bicicletă, vineri și sâmbătă.

Duminică, ultima zi de concurs, are loc un mic târg artizanal și penultima ediție a evenimentului gastronomic “Banat Brunch”.

Vizitatori și locuitori ai orașului sunt invitați în weekend pe traseu să observe și să încurajeze atleții pe două roți.

Anul acesta Cupa Națională de Mountainbike Enduro a prins o amploare impresionantă, cu 6 etape organizate în 5 județe din România. Această disciplină de ciclism montan, este una dintre cele mai populare din breaslă, iar calitatea traseelor din România pune țara noastră în atenția comunității internaționale de sportivi pe două roți.

“Implicarea noastră în acestă cupă are un singur scop. Să aducem împreună tot mai mulți oameni pasionați care construiesc poteci și își doresc să promoveze diverse destinații pentru mountain biking şi să le punem în valoare”, a declarat Cătălin Gavrilă, președinte Bike Attack.

Categoria Juniori 15-18 ani a fost surpriza plăcută a sezonului”, spune organizatorul. Aici am avut înscriși 26 de concurenți fapt care dă de înțeles că viitorul acestei noi discipline pentru România, enduro mtb, este asigurat”, a adăugat el.

Asociația Bike Attack Reșița, care a adus acest format de curse mountainbike enduro în România, organizează împreună cu Federația Română de Ciclism şi 6 echipe locale și zeci de voluntari acesta cupă națională în 2019.

Obiectivul este de a creşte calitatea competițiilor, popularizarea acestui sport, dar în special de a contribui la dezvoltarea unor zone care să devină destinaţii pentru ture de mountain bike, o activitate ecoturistică care genereaza profituri în comunitatea locală.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv