Cu doar câteva zile înainte de concertul pe care Chris de Burgh îl va susţine la Sala Palatului din Bucureşti, artistul britanic de 67 de ani a trimis un mesaj de încurajare pentru familiile victimelor din Club Colectiv.

deburgh

“Îmi exprim profundul regret pentru pierderile de vieţi omeneşti din tragedia ce a avut loc recent în clubul Colectiv, din Bucureşti. Îmi doresc o însănătoşire grabnică celor răniţi şi profundă compasiune familiilor care se află acum în doliu”, a fost mesajul transmis de artistul născut în Argentina, la Santa Fe.

Cunoscut ca un filantrop desăvârşit, Chris de Burgh şi-a manifestat compasiunea şi faţă de poporul francez, grav afectat de atentatele teroriste de săptămâna trecută.

Chris de Burgh va susţine un concert joi, 19 noiembrie, de la ora 20.00, la Sala Palatului din Bucureşti. Mii de fani ai artistului britanic sunt aşteptaţi să asculte melodii celebre precum “Lady in Red”, “Don’t Pay the Ferryman”, “Spaceman”, “High On Emotion”, “Missing You”, “So Beautiful” sau “Spanish Train”, dar şi melodii de pe ultimul material – “The Hands of Man”.

Considerat un familist convins, Chris de Burgh este căsătorit din 1977 cu Diane, iar împreună au trei copii: Hubie, Michael şi Rosanna, câştigătoarea Miss World Irlanda în 2003. Totuşi, de Burgh a călcat o dată pe bec, în 1994, cu doica copiilor. Ulterior, de Burgh a fost iertat de familie şi în special de fiica sa, Rosanna, cu care obişnuieşte să meargă la meciurile de pe teren propriu jucate de echipa de fotbal FC Liverpool.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version