Trupele Phoenix şi Trooper vor concerta, pe 11 septembrie, pe scena Teatrului de vară „Mihai Eminescu” din Bucureşti, informează un comunicat transmis marți

„Ştiu că traversăm o perioadă foarte grea, însă nu trebuie să uităm din când în când să zâmbim şi să ne bucurăm de lucrurile pe care le iubim. După ce şi Phoenix, şi Trooper au fost nevoite să amâne turneele din acest an, suntem fericiţi că avem şansa de a ne revedea cu o parte dintre cei care apreciază muzica noastră. Ne vedem în 11 septembrie pentru o repriză serioasă de rock!”, a declarat Alin Dincă aka „Coiotu”, solistul formaţiei Trooper.

Concertul este prezentat de Cristian Hrubaru (Rock FM).

Biletele, cu preţul de 90 de lei, pot fi achiziţionate de pe iabilet.ro şi pe entertix.ro sau din magazinele partenere. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat.

Phoenix este cea mai longevivă trupă din România. În decursul anilor a lansat piese ce au devenit adevărate imnuri pentru generaţii întregi: “Fată Verde”, “Nunta”, “Canarul”, “Negru Vodă”, “Mica Ţiganiadă”, “Mugur de Fluier”, “Vremuri” etc.

Trooper, formaţie care a fost înfiinţată în 1995, sărbătoreşte 25 de ani de activitate. Au în spate peste 800 de concerte, 9 albume de studio, concerte alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Whitesnake, Judas Priest, Europe etc. Melodii ca “Tari ca Munţii”, “Strigăt”, “Destin”, “Maturizare”, “Două Roţi”, “Trec Anii”, “Dragoste Falsă” vor putea fi ascultate şi pe 11 septembrie. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version