Vineri, 20 noiembrie, de la ora 19.30, va avea loc un concert Unplugged în zona Piaţa Universităţii din Bucureşti.

colectiv

Concertul este dedicat memoriei victimelor din Club Colectiv şi marchează, practic, trei săptămâni de la tragedia care a schimbat România.

La eveniment sunt aşteptaţi numeroşi cântăreţi importanţi, dar organizatorii se aşteaptă ca oricine ajunge la faţa locului să se alăture “corului” “ColectivUnplugged”.

Vor fi cântate melodii cu un puternic impact emoţional, iar pentru a sări în ajutorul celor care chiar vor să se alăture acţiunii, organizatorii au postat versurile pe pagina de Facebook “ColectivUnplugged”.

Printre melodiile selectate se regăsesc “Vino Doamne” (Vali Sterian), “Victoria” (Timpuri Noi), “Wish You Were Here” (Pink Floyd) sau “Tears in Heaven” (Eric Clapton).

Peste 1.500 de persoane şi-au manifestat, deja, dorinţa de a participa la eveniment. Deviza show-ului este “Muzica ne-a scos în stradă, muzica ne va ţine în stradă. Fără scene şi amplificare. Unplugged. Ne adunăm spontan şi cântăm in Piaţa Universităţii. Multe chitare, voci bune şi linişte pentru a se auzi. Pentru a ne auzi suferinţa, pentru a ne plânge morţii, a ne ruga pentru supravieţuitori şi a celebra viaţa”.

56 de persoane şi-au pierdut viaţa în tragedia din Club Colectiv, iar alte 75 sunt internate în diferite spitale din Bucureşti sau din străinătate.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version