Corpul neînsuflețit al cântărețului american Prince a fost incinerat sâmbătă, în cursul unei ceremonii private, iar locul unde va fi depusă urna cu cenușă ”va rămâne privat”, a anunțat purtătoarea de cuvânt a artistului, Anna Meacham.

prince-bgr

Va fi organizată și o ceremonie publică, pentru ca admiratorii să-i poată aduce un ultim omagiu muzicianului american, a precizat Meacham.

Cauzele decesului lui Prince, la 57 de ani, rămân necunoscute. Poliția nu a găsit semne de sinucidere și nici de traumatisme. Cântărețul american, decedat joi, a fost găsit în stare de inconștiență într-un lift al studiourilor de înregistrare, situate în reședința sa aflată în apropiere de Minneapolis (Minnesota, nord).

Reporterii britanici scriu că prince ar fi murit din cauza unei supradoze dintr-un analgezic similar celui care l-a răpus în 25 iunie 2009 pe Michael Jackson, unul dintre cei mai mari rivali ai lui.

Princear fi folosit medicamentul pentru a-şi calma o durere la şold care îl chinuia de 10 ani şi era provocată de cizmele cu toc înalt pe care le purta. Prince ar fi fost sfătuit să facă operaţie, dar a refuzat: cultul Martorii lui Iehova din care făcea parte nu permite asemenea intervenţii, relateză Digi 24.

Artistul ar fi fost tratat şi pentru o supradoză, cu 6 zile înainte de moartea sa. 

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version