O geantă este o parte integrantă din garderoba oricărei femei. La urma urmei, fiecare femeie care se respectă trebuie să aibă la îndemână o mulțime de accesorii indispensabile. Și, în plus, fără îndoială geanta joacă și rolul unui accesoriu de modă.

Pentru ca geanta să vă completeze ținuta într-un mod perfect, v-am pregătit câteva sfaturi cum să o alegeți geanta potrivită în funcție de tipul siluetei.

Puneți-vă în evidență calitățile

Puteți alege genți în funcție de preferințe în diferite culori, dimensiuni și forme. Un model ales în mod corect vă va scoate în evidență punctele forte și vă va ascunde defectele atfel va completa silueta într-un mod frumos. Știai că, de asemena ar trebui să alegeți geanta și în funcție de tipul siluetei voastre? Atunci când faceți alegerea, rețineți că, geanta vă va scoate în evidență părțile pe care le atinge. Prin urmare, depinde, de asemenea, dacă vă va atinge până în talie, pe lateral sau sub braț.

Dacă doriți să atrageți atenția asupra taliei subțiri, alegerea ideală va fi un model care ajunge chiar până în talie. Dacă, pe de altă partă, doriți să ascundeți faptul că sunteți mai lată în talie decât v-ați dori, alegeți un model pe care îl veți purta în mână sau sub braț. Înainte de a ieși din casă, nu uitați să verificați rezultatul în oglindă nu numai din față, ci și din spate și din lateral.

 Alegerea ideală pentru minione

Mărimea genții trebuie să fie direct proporțională cu înălțimea voastră. Prin urmare, pentru femeile scunde, o geantă de mână mai mică va fi o alegere mai bună. Gențile largi și masive vă vor reduce optic silueta și mai mult. Pe de altă parte, dimensiunile mici vor acționa proporțional. Aveți nevoie să luați mai multe cu voi? Atunci ar fi bine să alegeți o poșetă și o geantă mai mică.

Pontul nostru: Apleați la cele mai actuale coduri reduceri și cumpărați mai avantajos o geantă potrivită nevoilor dvs. La urma urmei, de ce ar trebui să plătiți mai mult atunci când puteți plăti mai puțin?

Largă sau îngustă?

Lățimea genții depinde și de proporțiile dvs. Dacă faceți parte din categoria femeilor cu forme mai plinuțe, veți distrage cu succes atenția de la ele dacă veți alege o poșetă sau geantă alungită. Puteți masca șoldurile largi cu mânere mai scurte, datorită cărora geanta va ajunge doar sub umăr. Celor mai slăbuțe se potrivesc foarte bine gențile mai largi.

Genți pentru femei înalte

Pentru o femeie înaltă, se potrivește foarte bine o geantă a cărei lățime este mai mare decât lungimea ei. În ceea ce privește forma, aveți la dispoziție o mulțime de variante. Simțiți-vă liberă să alegeți o geantă rotundă, o geantă fără o anumită formă sau o geantă supradimenisonată. În acest caz o alegere mai puțin norocoasă sunt gențile de mână cu mânere lungi sau modele mult prea mici, cum sunt cele de tip plic.

Pontul nostru: Vă aflați în căutarea gențiii potrivite siluetei voastre? Atunci nu ezitați să folosiți un cupon reducere la cumpărături și puteți alege modele variate pentru toate tipurile de siluetă.

Umerii înguști

Puteți completa umerii înguști și pieptul mic cu o geantă de umăr. Volumul genții va adăuga volum și siluetei voastre. Sau mai degrabă vă întrebați cum să reduceți volumul pieptului? Atunci o geantă de mână este cea mai bună alegere. De asemenea, o puteți purta și peste umăr. Este important să ajungă cel puțin până în talie sau chiar mai jos. Pentru evenimente speciale puteți alege cu încredere o geantă tip plic.

Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version