Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Comisiile parlamentare încep audierea miniștrilor Guvernului Orban II / Trei zile va dura procedura / Votul în plen va fi dat lunea viitoare, pe 24 februarie, la ora 16.00 /

Breaking News:
 

ELKO România distribuie televizoarele inteligente Gazer

Disponibile în România la prețuri care pleacă de la 999 lei, cu TVA inclus.

ELKO România, companie membră a grupului ELKO specializată în distribuția unei game largi de echipamente, soluții IT și electronice de consum, anunță distribuția televizoarelor inteligente Gazer.

Introducerea televizorului pe scară largă a marcat și lansarea ideii de divertisment la domiciliu, care, de-a lungul anilor, a suferit nenumărate modificări în jurul conținutului audio-vizual.

Odată cu dezvoltarea accelerată a tehnicii de calcul, cu interconectarea dispozitivelor și cu realizarea accesului facil la informația de orice fel, televizoarele au fost supuse unei presiuni puternice de a evolua, de a oferi mai multe servicii, pentru a satisface cerințele unui public tot mai pretențios.

Astfel, a luat naștere mai întâi ideea de smart TV, iar apoi au apărut primele dispozitive de acest gen, conturându-se peisajul unei noi generații de dispozitive multifuncționale axate pe conținut video.

 

Spre deosebire de alți producători, care au adăugat acces la Internet și servicii conexe televizoarelor, Gazer a dezvoltat un întreg portofoliu de astfel de produse plecând de la ideea de conectivitate, de la faptul că sursa de conținut este Internetul, așa cum de altfel consideră 80% dintre participanții la un studiu realizat de TNS în anul 2018.

Portofoliul actual de smart TV-uri Gazer distribuit de ELKO România conține exclusiv echipamente cu panouri IPS de cea mai bună calitate (A+) cu iluminare directă cu LED, ale căror diagonale variază între 32” și 55”.

Ele folosesc sistemul de operare Android 7.1, ales nu întâmplător, ci pe baza stabilității superioare asigurate de acesta. Prin urmare, este oferită o interfață mult mai ușor de înțeles și folosit pentru utilizatorii de dispozitive mobile, asigurându-se totodată compatibilitatea cu toate aplicațiile dezvoltate pentru sistemul de operare Android.

Iar printre beneficii se mai numără aptitudinile superioare în multi-tasking, realizarea actualizărilor în fundal, fără afectarea activității, comutarea rapidă între aplicații și ergonomia de top.

Mai mult, utilizatorii beneficiază de maximum de flexibilitate, căci pot opta să instaleze aplicații via Google Play, de pe un drive pe interfață USB sau folosind fișiere cu extensia apk descărcate de pe Internet.

Totodată, actualizările de firmware sunt furnizate OTA (Over-The-Air), iar telecomanda a fost mult simplificată, pentru maximum de confort.

Evident, un sistem de operare complex necesită și o platformă hardware puternică pe care să ruleze. De aceea, smart TV-urile Gazer sunt echipate cu procesoare quad-core cu arhitectură Cortex A53, soluție grafică Mali-470 MP2 sau PowerVR GE7800, 1 sau 2GB memorie RAM.

De asemenea, toate modelele încorporează interfață Bluetooth 4.0, pe care utilizatorii o pot folosi pentru conectarea unor boxe, tastaturi, gamepad-uri, sau chiar pentru suport RCU și transmitere de comenzi vocale.

Interfața HDMI 2.0 suportă o lățime de bandă de 18Gbps pentru conținut HDR 4K cu 60Hz și funcție CEC pentru controlul dispozitivelor externe, iar portul USB 3.0 suportă viteze de transfer de 5Gbps.

Este asigurat suport pentru standardele digitale DVB-C, DVB-S/S2 și DVB-T/T2, iar decodorul hardware integrat suportă formatele H.265 (HEVC), H.264 (AVC), VP9, VP8, precum și conținut video 4K cu până la 125Mbps și 60FPS.

Pe lângă suport pentru aplicații uzuale și servicii de streaming, precum Facebook, Instagram, YouTube, Netflix, Amazon prime sau Hulu, smart TV-urile Gazer le oferă utilizatorilor și posibilitatea de a înregistra emisiunile și serialele preferate, precum și o funcție TimeShift pentru reluarea unor momente transmise în direct.

Despre Gazer Limited

Compania Gazer a fost înființată în anul 2004, iar în 2009 a început să producă echipamente electronice pentru piața auto, precum camere de bord, camere de parcare, oglinzi cu ecrane integrate, ecrane autonome sau sisteme video și multimedia. Din anul 2014, Gazer produce și dispozitive electronice portabile, iar în 2017 a pătruns pe piața soluțiilor de inteligență artificială, integrând algoritmi bazați pe rețele neurale direct în echipamentele destinate autovehiculelor. Compania are sediul în Londra, iar în prezent comercializează produse în peste 20 țări, astfel că mai mult de un milion de utilizatori folosesc deja produse de calitate britanică, cu tradiție.

Despre ELKO Group și ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, soluții IT și electronice de consum din regiune, reprezentând 400 de producători și oferind o gamă largă de peste 36.000 de produse și servicii către mai mult de 10.000 de companii, producători de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de țări în Europa și Asia Centrală. Compania are peste 1.000 de angajați, iar cifra de afaceri a grupului în 2018 s-a ridicat la 1 768 de milioane USD (1 497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO și este specializată în distribuția unei game largi de echipamente și soluții IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, soluții de infrastructură IT și de stocare, soluții de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicații. soluții smart building și smart city – precum și electronice de consum. Compania comercializează produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor săi, companii revânzătoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiectează, instalează și revând soluții IT, sisteme de comunicații și supraveghere video), adresând toate canalele de distribuție IT & Telecom.

1 Shares