Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: Cherecheș a fost capturat de polițiștii din Germania, la Augsburg / El se află în arest și urmează să fie extrădat / ACTUALITATE: Iohannis pleacă în Dubai de Ziua Națională a României; a devansat recepția de la Cotroceni / POLITICĂ: Iohannis a promulgat noua lege a pensiilor / POLITICĂ: Senatul a votat ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu, la solicitarea DNA în dosarul vaccinurilor / 

Breaking News:

Fashiontv România, ambasadorul filmului “Exodus to Shanghai” la Festivalul Internațional de Film din Shanghai

Echipa Fashiontv România, ambasadorul filmului Exodus to Shanghai, a fost prezentă din nou la unul din cele mai importante evenimente din lumea cinematografiei: cea de-a 19-a ediție a Festivalului Internaţional de Film Shanghai. Maratonul de filme a avut loc între 11 și 19 iunie în vestitul oraș chinez Shanghai.

Fashiontv Romania 8

Reprezentanții Fashiontv Romania au luat parte la evenimentul de lansare în premieră pe continentul asiatic a celei mai recente pelicule marca F Films – Exodus To Shanghai.

Deoarece Fashiontv Romania a fost parte a echipei de producție pe perioada filmărilor din România, echipa Fashiontv Romania alături de modelele noastre au fost ambasadorii filmului Exodus To Shanghai la evenimentul ce a avut loc pe continentul asiatic.

Alături de echipa Fashiontv au fost și cele mai noi modele Fashiontv, câștigătoarele concursului de frumusețe Miss Universitas organizat la începutul lunii iunie de către Fashiontv.

fashiontv romania, Exodus to Shanghai

Frumoasele tinere selectate de Fashiontv în cadrul concursului au strălucit în lumina reflectoarelor și pe covorul roșu alături de actorii din film, personalități din lumea cinematografiei și a modei și VIP-uri, la unul dintre cele mai importante și de anvergură festivaluri de film de pe continentul asiatic.

Tinerele câștigătoare au luat parte la momente de neuitat organizate de gazdele și oficialitățile chineze, precum petrecerea de lansare a filmului care a a avut loc la bordul unui luxos vas de croazieră ancorat pe coasta centrală chineză.

Fashiontv Romania 5

Modelele Fashiontv s-au bucurat de ospitalitatea națională, fiind invitatele gazdelor chineze la o inedită masă festivă unde au putut observa și învăța obiceiuri tradiționale.

Pelicula Exodus to Shanghai a fost filmată în România, întreaga producție bucurându-se de sprijinul Camerei de Comerț Bilaterală România – China, prin reprezentantul său, Wang Yan. Fashiontv Romania a fost producătorul general al filmului pe întreaga perioadă de filmare desfășurată în România.

Fashiontv este canalul tv de fashion numarul 1 în lume, prezent în 193 de țări pe 5 continente, difuzat în peste 450 de milioane de locații si peste 7 milioane de spații publice.

Fashiontv prezintă și promovează la nivel internațional colecțiile celor mai cunoscuți designeri, cele mai importante evenimente și cele mai fashion destinații de pe mapamond.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv