Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor / HG adoptată de Cabinetul Orban privind organizarea scrutinului în 6 decembrie este nulă / BEC: Nicușor Dan a câștigat alegerile cu 42,76% – rezultate parțiale (96,95%) / Gabriela Firea a obținut numai 37,98% dintre voturi / Pe locul 3 se află Traian Băsescu: 10,98% / 

Breaking News:
 

Festivalul „Bucureştii lui Caragiale” – programul penultimului weekend

Ȋntre 12 şi 13 septembrie, publicul de teatru are ocazia de a urmări, în aer liber, reprezentaţii ale unor comedii moderne realizate după texte clasice din repertoriul Teatrului Mic, al Teatrului de Animaţie Ţăndărică şi al Teatrului Coquette, în cadrul penultimului weekend al Festivalului „Bucureştii lui Caragiale”.

Teatrul Mic participă la festival cu spectacolul „Angajat la doi patroni”, o adaptare de Richard Bean după piesa din 1743 „Slugă la doi stăpâni”, a dramaturgului italian Carlo Goldoni. La un an după premieră, spectacolul se joacă pe scena din Parcul Cişmigiu sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20.00.

Un proiect coordonat de Gelu Colceag, spectacolul „Angajat la doi patroni” este regizat de Vlad Corbeanu şi îi are în distribuţie pe actorii: Gabi Costin, Claudia Prec, Avram Birău, Andrei Brădean, Ana Bart, Marin Grigore, Bogdan Talașman, Gabriela Iacob, Andrei Seușan

Duminică, 13 septembrie, de la ora 10.00, este programat spectacolul pentru copii „Păcală” regizat de Ioan Brancu, după un scenariu de Cristian Pepino inspirat de textele populare româneşti.

Spectacol jucat pe scene internaţionale, precum BOZAR, „Păcală” este pus în cheie parodică de Teatrul De Animație Ţăndărică şi aduce în prim-plan lumea satului românesc. 

Teatrul Coquette aduce pe scena festivalului duminică seara, 13 septembrie, de la ora 20.00, comedia în trei personaje „Ursul”, după A.P. Cehov, în coordonarea scenică a Ruxandrei Bălaşu.

O tânăra văduvă îndoliată, un creditor furios şi un valet fricos sunt personajele unui spectacol surprinzător, jucat de actorii Marius Bodochi, Ruxandra Bălașu şi Gabriel Costan.

Festivalul „Bucureştii lui Caragiale” #8 se încheie în weekendul 19-20 septembrie cu spectacole din repertoriul Teatrului Ȋn Culise, Teatrului de Animaţie Ţăndărică şi al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”.

Mai multe detalii despre spectacole sunt disponibile în programul festivalului publicat pe www.arcub.ro

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv