Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Parlamentul l-a revocat pe Bădălău de la vicepreședinția Curții de Conturi / JUSTIȚIE: Cocoş, Crinuţa Dumitrean, Diacomatu și „Stelu” au scăpat de condamnări / ÎCCJ: Faptele s-au prescris  / CCR se va pronunța în 14 decembrie pe suprataxarea contractelor de muncă part-time / 

Breaking News:

Foc de artificii de 4,7 km pe malul mării, de Revelionul 2022-2023

Un foc de artificii ce va acoperi o porțiune de 4,7 km de-a lungul malului mării, între Insula Al Marjan și Satul Al Hamra, este pregătit pentru Revelionul 2022-2023 .

 Autoritatea de Dezvoltare Turistică a Emiratului Ras Al Khaimah (RAKTDA), împreună cu Comitetul de Organizare al sărbătorii de Revelion din Emirat, se pregătește să întâmpine Noul An 2023 cu un foc de artificii muzical uimitor și își propune să doboare noi RECORDURI MONDIALE GUINNESS ™.

Dispunând de drone pirotehnice, nano lumini, culori și forme coregrafiate după ritmuri electronice, #RAKNYE2023 va fi gazda unui spectacol de artificii ce va lumina cerul în noaptea de Anul Nou. Focul de artificii va acoperi o porțiune de 4,7 km de-a lungul malului mării, între Insula Al Marjan și Satul Al Hamra.

În plus, turiștii se pot bucura de un calendar plin de activități, festivaluri și evenimente orientate către familii, ce vor avea loc în perioada de până în noaptea de Revelion, mai exact între 15 noiembrie și 31 decembrie 2022.

Comitetul de organizare, condus de Autoritatea de Dezvoltare Turistică a Ras Al Khaimah pune mare accent pe siguranța publicului. Astfel, toate măsurile de precauție sunt luate în coordonare cu Autoritatea Națională pentru Managementul Urgențelor, Crizelor și Dezastrelor și Ministerul Sănătății și Prevenirii.

Ras Al Khaimah deține deja o serie de RECORDURI MONDIALE GUINNESS™ pentru edițiile anterioare ale spectacolului său pirotehnic de Anul Nou. Emiratul a îmbrățișat 2022 cu un spectacol de artificii uluitor, folosind peste 15.000 de efecte și 452 de drone cu artificii, intrând în cartea recordurilor cu două noi titluri GUINNESS WORLD RECORDS™ pentru „Cele mai multe drone operate de la distanță care lansează artificii simultan” și pentru „Spectacolul de artificii coordonat de drone organizat la cea mai mare altitudine”.

Pentru a afla mai multe vizitați visitrasalkhaimah.com 

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv