Într-o perioadă în care autoritățile se dau de ceasul morții pentru a rezolva probleme de trafic sau legate de poluare, Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6, a luat o decizie incredibilă.

Edilul vrea să investească lunar, din banii contribuabililor, aproape 50.000 de euro într-un post de televiziune. Banii ar urma să fie filtrați prin intermediul Centrului Cultural European Sector 6, iar televiziunea va rula, cel puțin la început, în sistem online.

Ulterior, în funcție de dezvoltare proiectului, televiziunea ar urma să apară și ca post tv propriu-zis.

Interesant este că pe lângă acest proiect va funcționa, în paralel, și o Școală de televiziune. Mutu consideră că tinerii din sector, și numai, au nevoie de un asemenea proiect pe motiv că “se pot bifa mai multe obiective: Formarea prin intermediul programelor educative; Dezvoltarea spiritului de perfomanță prin emisiuni concurs; Informarea cu privire la proiectele de dezvoltare; Divertisment; Informarea și implicarea în activități comunitare; Programe culturale de calitate; Posibilitatea de a oferi cetățenilor sectorului cele trei aspecte fundamentale ale unei vieți mai bune, informație, educație și spirit comunitar; Promovarea cetățenilor Sectorului 6 ca principali protagoniști ai programelor și formarea de prezentatori, editori, reporteri, cameramani din rândul acestora.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version