Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul a adoptat noile măsuri de relaxare / Fără mască pe stradă / O oră în plus la restaurante și magazine / Pot circula noaptea și cei nevaccinați / Restaurante deschise în noaptea de Crăciun și Revelion / Starea de alertă a fost prelungită cu încă 30 de zile, din 9 decembrie până pe 8 ianuarie 2022 / 

Breaking News:
În încercarea de a-i înduioșa pe protestatarii pe care i-a gazat și bătut cu sârg în 10 august, Jandarmeria s-a făcut din nou de râs

Jandarmeria a dat cu alt tip de lacrimogene de Ziua lui Eminescu

Jandarmeria Română a dat cu alt tip de lacrimogene de Ziua poetului Mihai Eminescu – Ziua Culturii Naționale -, în încercarea de a-i înduioșa pe protestatarii pe care i-a gazat și bătut cu sârg în 10 august.

Nu, nu este un simplu mesaj postat de Jandarmerie pe pagina sa de Facebook. Este un cunoscut cântec pe versuri de Eminescu, interpretat lacrimogen de o tânără jandarmeriță:

Videoclipul penibil a fost urmat de sute de comentarii și mesaje în versuri transmise jandarmilor de internauții care n-au ratat ocazia să îi taxeze.

Redăm câteva dintre ele:

“Mvaaaai, ce răscolitor! Bre, cine a avut ideea asta năstrușnică? Voi credeți că uitam 10 august doar cu versuri recitate de niste diletanți in 15 ianuarie? “Jamais de la vie” nu va uitam, chiar de puneți de-un film de lung metraj! Lăsați,bre, amatorismele și indreptati-va spinările!”

“Ce fățărnicie!!!!!!!!!!!!!!!!Așa sensibil am simțit bulanele și gazele pe 10 August. Sunteți penibili!”

“Să-mi fie protestul lin
Şi pulanul aproape,
Pe-ntinsele pleoape
Să am un gaz senin”

“Bietul Eminescu, nu a scăpat nici el fără câteva…. bastoane…😁😎😁”

“Vai de steaua voastră de amărâți mediocri!”

“Melodia asta, cântată de slugile Carmelitei, sună a odă din epoca de aur, la adresa conducătorului iubit! Pacat! Sunteți tineri fără demnitate! Aveți dreptul de a nu executa ordinele superiorilor, dacă acestea încalcă constituția!”
 
” 😂😂😂😂😂😂… bancul ala din ce in ce mai adevarat: “copile pune mana si invata ca ajungi sa te faci jandarm”..ba si sunteti si multi ma..si mai aveti si familii😂😂😂”
 
“Ceaiul din banii poporului, uniforma la fel, salariile la fel, normele de hrana la fel si multe altele. Cand mai pregatiti astfel de scene sa ne anuntati si pe noi, cei ce va platim daca suntem de acord sau nu !
 
“Serios, nu aveti om specializat pe PR. Stati Dumnezeului potoliti, ca va acoperiti de ridicol!
Parca sunteti de la serbarea copilului meu de la grupa mica”.
 
Și altele:
 
109 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv