Faimosul actorul John Malkovich a primit oferta unui proiect trăznit, pe care îl va realiza cu reputatul regizor Robert Rodriguez: un film ce va fi lansat abia peste un secol, informează allocine.fr.

malkovici

Nu este o păcăleală: un brand de băuturi alcoolice de lux, Cognac Louis XIII, vrea să producă un coniac centenar şi de o fineţe rară, ce va apărea în filmul “100 Years”, care va putea fi vizionat abia peste un secol.

Sticlele de coniac consumate în zilele noastre au fost îmbuteliate în urmă cu un secol, în 1915, anul în care regizorul american David W. Griffith, un pionier al tehnicilor cinematografice moderne, supranumit “inventatorul Hollywood-ului”, a lansat filmul “Naşterea unei naţiuni”.

Viitorul imaginat în 3 versiuni

Pentru această comandă de nerefuzat, Malkovich şi-a imaginat trei versiuni ale viitorului omenirii. Directorii de la Cognac Louis XIII au inventat un sistem de tichete din metal pe care clienţii brandului vor putea să le transmită moştenitorilor lor, de la o generaţie la alta.

Filmul va fi conservat pe peliculă, astfel că generaţiile de peste un secol vor avea nevoie de un proiector pentru a putea să îl vizioneze, potrivit site-ului io9.

Lansarea, în 2115

Nicio imagine din acest proiect cinematografic nu va fi prezentată publicului larg înainte de anul 2115.

Singurele imagini vizibile în acest moment provin din trei filme de tip trailer, cu versiuni diferite ale viitorului, alese de John Malkovich: o lume post-apocaliptică în care natura a recucerit planeta, un viitor nostalgic care îi duce pe spectatori cu gândul la “Blade Runner” şi o lume în care tehnologia este omniprezentă.

malkovici 2

Un alt film explicativ, în care John Malkovich şi Robert Rodriguez explică acest proiect în detalii, este, de asemenea, disponibil pe internet.

Acest material de prezentare a proiectului “100 Years” – însoţit de subtitlul “the movie you will never see” (“filmul pe care nu îl veţi vedea niciodată”) – se încheie cu o secvenţă cu John Malkovich care spune simplu: “Numele meu a fost John”.

100 Years: The Movie You'll Never See Future Teaser

author avatar
Mirela Egeea
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version