Actriţa, cântăreaţa şi vedeta de televiziune Cătălina Grama, alias Jojo, a anunţat, pe blogul personal, că va deveni mămică pentru a doua oară.

jojo

Jojo a rămas însărcinată cu actualul ei iubit, actorul Paul Ipate, cunoscut mai ales pentru apariţia în câteva reclame celebre şi graţie unui reality-show de la PRO TV.

“Vom fi părinţi şi ne simţim binecuvântaţi pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaşte iubirea de părinte”, a fost mesajul transmis de Jojo. Vedeta a precizat că cei doi vor avea o fetiţă, respectiv “o zână care doarme cuminte la mine în burtică. Când am fost gravidă cu Achim am crezut că nu poate exista fericire care să semene sentimentului special pe care l-am trăit. Privindu-mi comoara de băiat cum îmi mângâie burtica, simt că o să fac implozie de atâta bine şi frumos. Cei dintre voi care au mai mulţi copii cred că îmi înţeleg perfect sentimentul”.

Cătălina Grama şi Paul Ipate formează un cuplu din 2014. Cătălina (35 de ani) are un băiat de cinci ani cu bancherul Ionuţ Grama, de care a divorţat în 2012, la un an după ce s-a născut micuţul Achim. Paul Ipate (31 de ani) s-a iubit cu actriţa Ioana Blaj, partenera sa din celebrele reclame, până în 2013, când Ioana s-a cuplat cu fostul soţ al Dianei Dumitrescu.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version