Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: CCR stabilește data dezbaterii sesizării premierului privind moţiunea de cenzură /JUSTIȚIE: Generalul de contrainformații Gherghe (DGIA), condamnat de formă: 1 an și 5 luni de închisoare cu suspendare pentru delapidarea fondurilor Armatei /

Breaking News:

Mihai Pâlșu prezintă: Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”

Cotidianul online SECUNDA vine cu o nouă “aripă” în spațiul mass-media românesc: Editura SECUNDA
Coperțile cărții “Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” și cele două… clape!

Editura SECUNDA vă oferă un PRIM volum, o altfel de carte-interviu, cu titlul „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”.

Plecând de la ideea că “Oamenii aud ce văd!”, autorul ei, Mihai Pâlșu, ne propune un alt mod de a înțelege un om care candidează la funcția de președinte al României. Cu bune și cu rele! Nimic nu este ascuns sub preș, totul este scos la vedere.

Cartea, cu titlul și supratitlu „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”, are 416 pagini și, evident, 4 coperți cu… clape!

Cuvântul lu’ Radu “Nașul” Moraru

În peste 300 de pagini, Mihai Pâlșu, folosindu-se de tehnica interviului liber, fără întrebări servite, ne arată cine este Radu Moraru și de ce merită votat în 10 noiembrie 2019.

În alte 70 de pagini, Pâlșu ne oferă 27 de POVEȘTI cu tâlc, prin intermediul unui personaj la modă printre inițiați: OMUL NOSTRU.

Poveștile și desenele lui Pâlșu

De asemenea, în alte 27 de pagini, Mihai Pâlșu ne pune pe gânduri cu 27 de DIALOGURI  satirice – probleme “la zi” în societatea românească.

Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” conține foarte multe FOTOGRAFII din colecția personală a lui Moraru, iar Pâlșu mai pune la bătaie 27 de DESENE în peniță.

Interviu cu teme dure – fără perdea, directe!

După cum observați, Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” nu este o înșiruire de vorbe goale, ci o carte-eveniment, o CARTE ce merită citită și… văzută!

Cartea „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL” poate fi achiziționată online, de pe site-ul www.nasul.tv.
Interviu, fotografii și desene
Editura SECUNDA

Odată cu publicarea cărții „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”, Editura SECUNDA pornește la drum cu patru colecții:

  • Ramura de Măslin – unde vom publica beletristică;
  • Fake-Newsnon-ficțiune, cărți de anchete și dezvăluiri;
  • Culoarea Fermecată – povești și cărți de desenat pentru copii;
  • Istoria Mea – memoriile oamenilor obișnuiți, în cuvinte, fotografii, desene și documente.

Așadar, am deschis balul Editurii SECUNDA, cu volumul „Radu Moraru PREȘEDINTE – Politicienii și-au găsit NAȘUL”, publicat în Colecția Ramura de Măslin.

În curând o să vă oferim explicații despre modul cum va funcționa colecția Istoria Mea, în cadrul căreia orice român care vrea să-și lase pentru eternitate memoriile și le poate publica, dacă are curajul să depășească frica de a așterne pe hârtie istoria sa și de a o face publică.

Menționăm că toate cărțile publicate de Editura SECUNDA vor avea ISBN și vor respecta regulile impuse de Biblioteca Națională – care va primi câte două exemplare din fiecare carte publicată de Editura SECUNDA.

Colecțiile Editurii SECUNDA
594 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv