Exim Bank

the GROUP

Borsec

Samsung

Carrefour

Deichmann

Dedeman

Metro

Auchan

 

Cotnari

ComputerLand

Sony

Arctic

Dacia

Rompetrol

Penny

Selgros

POLITICĂ: Parlamentul a respins OUG de amânare a majorării alocațiilor / Guvernul Orban este obligat să le dubleze, de la 1 februarie / 

Breaking News:
 

Muzeul Antipa se redeschide de Ziua Copilului

Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunţă că își va redeschide pentru public începând cu data de 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului.

Muzeul de Istorie Naturală „Grigore Antipa” anunţă că își va redeschide pentru public începând cu data de 1 iunie, de Ziua Internaţională a Copilului.

„Ce cadou mai plăcut poate oferi Muzeul Antipa copiilor decât redeschiderea sa, pe data de 1 iunie? După lunga despărțire impusă de epidemia de coronavirus, Muzeul Antipa își deschide porțile cu ocazia zilei de 1 iunie, respectând toate măsurile pentru siguranța vizitatorilor. Așadar, numărătoarea inversă a început. Ne mai despart doar 10 zile de momentul mult așteptat și, pe măsură ce timpul se scurge, ne dăm seama că, pe cât de mare a fost dorul vostru de a ne vizita, pe-atât de mare a fost și dorința noastră de a fi împreună cu voi, din nou!  Până atunci, ne dăm întâlnire în mediul online, pe pagina noastră de facebook, pe Instagram și pe site-ul muzeului www.antipa.ro”, a anunțat muzeul pe pagina oficială de Facebook.

Mai multe muzee din Capitală și din alte orașe s-au redeschis din această săptămână, cu măsuri speciale de vizitare.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv