Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Nicușor Dan a câștigat fotoliul de primar general al Capitalei cu 47,2% din voturi (exit-poll) / Gabriela Firea a obținut numai 39% din voturi /

Breaking News:
 

Netflix diminuează cu 25% calitatea imaginilor, în următoarele 30 de zile

Netflix va reduce pentru următoarele 30 de zile calitatea imaginilor video pentru a reduce presiunea asupra furnizorilor de internet, după ce Comisia Europeană a transmis, joi, un comunicat prin care făce apel în acest sens la serviciile de streaming, operatori și utilizatori, pentru a preveni congestionarea rețelei și discută problema cu autoritățile europene de reglementare.

 

Consumul de filme streaming a crescut, din cauză că o mare parte dintre cetățenii Europei se află în izolare la domiciliu, pe fondul epidemiei de coronavirus.

Compania a precizat că scăderea calității imaginii va reduce consumul de date al Neflix cu 25%, dar că publicul va avea în continuare parte de imagini de bună calitate.

O oră de video în standard definition consumă aproximativ 1GB, întimp ce în format HD poate consuma până la 3GB pe oră.

Netflix oferă, de asemenea, video în format ultra HD 4K pentru unele dintre programele sale. Decizia Netflix de a reduce calitatea imaginilor cu un sfert pare să fie un compromis.

 
1 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv