Exim Bank

Borsec

Dedeman

 

Cotnari

ComputerLand

Arctic

Dacia

JUSTIȚIE: DNA cere Camerei Deputaților ridicarea imunității lui Bănicioiu / El este acuzat de luare de mită în formă continuată

Breaking News:
 

“O retrospectivă din dragoste” și ateliere pentru arborele genealogic artistic, în luna lui Mărțișor

În cadrul primei expoziții a anului de la ARCUB, O retrospectivă din dragoste de Ana Bănică, artista vizuală va susține, în luna martie, o serie de evenimente conexe destinate atât publicului larg, cât și comunității artistice.

Astfel, pe 9 și 16 martie, de la ora 11.00, în Sala Coloanelor, la ARCUB, Ana Bănică îi așteaptă cei interesați la atelierul pentru familii Arborele. Pentru 23 martie, Ana Bănică a pregătit un live drawing performance pe tema iubirii, intitulat Doar tu.

Evenimentele fac parte din Programul Expozițional ARCUB 2019curatoriat de Ioana Ciocan și organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB.

La atelierul Arborele, artista Ana Bănică va crea, împreună cu fiecare participant, un arbore genealogic artistic. Fiecare membru al familiei contribuie la realizarea unei mici sau mari părți ale acestui arbore și fiecare parte va forma, la final, o compoziție comună abstractă. Interacțiunea familiei sub forma unui joc va crea o lucrare de artă. Arborele va explora istoriile frumoase ale trecutului, poveștile, amintirile și, cel mai important, ceea ce unește o familie, iubirea! „Arborele crește împreună cu cei care-l desenează, pentru că și familiile se cresc reciproc, chiar nepoții pe bunici îi cresc câteodată!” (Ana Bănică)

Programat pe 23 martie, de la ora 18.00Doar tu este un live drawing performance susținut de Ana Bănică pe tema iubirii. Artista va asculta poveștile vizitatorilor și va crea, pe loc, un desen pentru fiecare povestitor. Lucrările făcute prin acest live performace vor putea fi apoi distribuite pe social media – Facebook sau Instagram – și vor rămâne în expoziție pentru a fi admirate de vizitatori. „Fiecare vizitator care va dori să-mi împărtășească chiar și un pic din povestea sa de dragoste, fie ea veselă sau tristă, își va transforma povestea într-o lucrare de artă.” (Ana Bănică)

 

Participarea la evenimentele conexe din cadrul expoziției O retrospectivă din dragoste (26 februarie – 7 aprilie, ARCUB) este liberă  și se face pe baza înscrierilor la adresa de e-mailprotocol@arcub.ro.

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv