Specialiştii Forbes au dat publicităţii, joi, topul celor mai bine plătite top-modele din lume.

Kendall Jenner

Iar ierarhia din acest an scoate la iveală faptul că asistăm la un adevărat schimb de generaţii. Mai ales în condiţiile în care, după o supremaţie de 15 ani, brazilianca Gisele Bundchen nu mai este cel mai bine plătit top-model din lume.

Bundchen (37 de ani) a avut în ultimul an încasări de numai 14 milioane de euro, fiind depăşită de Kendall Jenner, cea care, la numai 22 de ani, a ajuns să obţină 18 milioane de euro anual din contractele avute cu Victoria’s Secret, La Perla, Estee Lauder, Calvin Klein şi Adidas.

După Kendall Jenner, cea mai mică dintre surorile Kardashian, şi Gisele Bundchen, topul celor mai bine plătite top-modele din lume este completat de Chrissy Teigen.

Chrissy Teigen

Soţia artistului John Legend a ajuns şi ea la 32 de ani, dar încă mai face 11 milioane de euro anual, în special graţie colaborărilor avute cu Gillette, Nike, Gap sau UGG.

În topul celor mai bine plătite top-modele din lume mai apar nume precum Adriana Lima şi surorile Gigi şi Bella Hadid, dar şi Ashley Graham, primul top-model “cu forme pline” care sparge bariera top-modelelor slim-fit.

Ashley Graham
author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version