Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

POLITICĂ: Guvernul va aproba noile măsuri de relaxare de la 1 august adoptate de CNSU / ANM: Cel mai agresiv val de caniculă din această vară a debutat cu Cod Galben / 

Breaking News:
Pe 8 septembrie vă oferim patru noi secțiuni: Teatru, Muzică și Film, Sfaturi Utile, Rețeta Dulce și...

SECUNDA deschide rubrica “INTERVIURI STELARE” cu Diva Divina Mariana NICOLESCO

De Sfânta Maria, SECUNDA inaugurează o nouă rubrică, dedicată personalităților care contează cu adevărat într-o lume în care politicul acaparează tot mai mult viața publică. Iar “Regina del Belcanto” Mariana NICOLESCO este o STEA recunoscută pe întreg mapamondul.

Euridice in L’Orfeo de Luigi Rossi. Teatrul alla Scala, Milano
Euridice in L’Orfeo de Luigi Rossi. Teatrul alla Scala, Milano

De ziua numelui său, îi aducem un omagiu. Marea soprană Mariana NICOLESCO a reușit ceea ce niciun politician sau guvernant aflat vremelnic la putere nu va fi în stare: să urce pe cer o Românie minunată și frumoasă precum un Eden.

Personalități de magnitudinea Marianei NICOLESCO au forța da a ne face să contribuim, ca nație, la construirea omenirii. Și a fericirii.

România a dat steaua POENARU – inventatorul stiloului, steaua ODOBLEJA – precursor mondial al ciberneticii, steaua COANDĂ – inventatorul motorului cu reacție și descoperitor al efectului care îi poartă numele, steaua PAULESCU – inventatorul insulinei și, ca să intrăm în lumea unicului fenomen înțeles de tot universul, MUZICA, steaua George ENESCU.

Cu marele tenor John Vickers, Canio, Mariana Nicolesco în rolul Nedda din I Pagliacci de Leoncavallo. Metropolitan Opera, New York
Diva Mariana NICOLESCO cu marele tenor Jon Vickers

Mariana NICOLESCO, ne-a purtat NEAMUL pe marile scene ale lumii, a arătat că România are tot dreptul să fie privită cu RESPECT. O carieră bazată pe talent, inteligență și foarte multă muncă. Iar toate acestea i-au fost răsplătite din plin: a fost aclamată ca ”Regina del Belcanto” și “Diva Divina” pe scene precum Scala din Milano, Metropolitan Opera din New York, München, Rio de Janeiro, Barcelona, Tokio, Festivalul de la Salzburg.

Violetta Valéry în La Traviata de Verdi. Metropolitan Opera, New York
Violetta în La Traviata de Verdi. Metropolitan Opera, New York

Pe 8 septembrie, de Sfânta Maria, SECUNDA deschide rubrica “INTERVIURI STELARE” cu marea divă Mariana NICOLESCO. Veți avea ocazia să vă întâlniți cu momentele unice din formidabila sa carieră artistică, dar și din viața-i plină de evenimente universale.

Din fericire, avem ROMÂNI demni de a fi priviți ca idoli. Avem speranță! Un exemplu este Mariana NICOLESCO!

6-septembrie-2016-Prezentare-Interviu-Nicolesco

SECUNDA vă invită să ascultați glasul Divei în:

 

 

 

34 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv