Iubitorii de muzică de bună calitate și de atmosfera de iarmaroc sunt așteptați la sfârșitul acestei săptămâni la o nouă ediție a Festivalului Strada Aremenească.

Conform organizatorilor, va fi amplasată o scenă în zona Strada Armenească, din centrul Capitalei, iar pe ea vor urca, pentru a susține concerte, artiști de renume precum Nicu Alifantis, Harry Tavitian, Mahala Rai Banda, AG Weinberger&Band, etc.

În plus, invitații de onoare ai ediției din acest an sunt artiștii de la Karin Dance Folk Ensemble, un ansamblu de dansuri tradiţionale din Armenia, cunoscut la nivel internaţional pentru prestaţiile sale captivante şi stilul unic.

Pe lângă concerte, vor avea loc ateliere de dans, de caligrafie armeană și de creație, acte de magie stradală, piese de teatru, dar și tradiționala bătaie cu apă, tradiție veche armenească.

Nu în ultimul rând, vizitatorii vor putea degusta bucate armenești, vor putea participa la un tur ghidat prin fosta mahala armenească și vor putea vizita expozițiile “Armenia prin ochii lui Karapet şi Hrair” (expoziţie foto) şi “Ayp, Pen, Kim!” (expoziţie dedicată alfabetului şi şcolii armene).

Evenimentul este programat în perioada 28-30 iulie, urmând ca vineri programul să fie între orele 18.00 și 22.00, iar sâmbătă și duminică între orele 10.00 și 22.00.

Intrarea este gratuită, iar pentru mai multe detalii puteți accesa acest link.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version