Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

ACTUALITATE: Litoralul pentu toţi – ediția 2022 începe cu prețuri de la 34 de lei/noapte/persoană / 

Breaking News:

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București revine, după 2 ani, în alt loc

Salonul Felin Internațional București revine, în zilele de 7-8 mai, după doi ani de pauză cauzată de restricțiile sanitare din pandemia de COVID.

Peste 150 de pisici din toate colțurile lumii vor putea fi admirate la SofistiCAT, ce va avea loc la Mega Mall București, nivelul 1, intrarea principală.

Deschis în ambele zile, între orele 10-20, SofistiCAT are ca principal punct de atracție competiția „BEST IN SHOW”, în care cele mai frumoase pisici se vor întrece pentru un loc pe podium. 

Un prestigios juriu internațional va evalua superbele exemplare de pisici din rasele Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura și pisica de casă.

SofistiCAT – Salonul Felin Internațional București este cel mai important eveniment de specialitate din sud-estul Europei și unul dintre cele mai populare evenimente din România, fiind îndrăgit și mult așteptat atât de adulți, dar mai ales de copii. Evenimentul este organizat de Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).

0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv