La nici două zile de când au decis întreruperea activităţii, şefii Teatrului Nottara au fost invitaţi de preşedintele Klaus Iohannis să-şi pună în scenă spectacolele la Palatul Cotroceni.

sursa foto nottara.ro
sursa foto nottara.ro

Conducerea Teatrului Nottara a decis întreruperea activităţii, după ce a intrat în vigoare Legea care interzice desfăşurare de activităţi în clădirile cu risc seismic ridicat.

“Având în vedere dispoziţiile Legii nr. 282/2015, publicată în Monitorul Oficial nr. 806 din 19 noiembrie 2015, de completare şi modificare a Ordonanţei Guvernului nr. 20/1994, privind măsuri pentru reducerea riscului seismic al construcţiilor existente, vă aducem la cunoştinţă cu regret faptul că, începând cu data de 23.11.2015, teatrul nostru este obligat să dispună suspendarea organizării tuturor spectacolelor şi evenimentelor programate în sălile situate în Bd. Magheru nr. 20, sectorul 1, pe termen nedefinit”, era anunţul adresat de şefii instituţiei către spectatori.

Totuşi, preşedintele Klaus Iohannis a venit cu o idee inovatoare şi ciudată deopotrivă. Astfel, preşedintele României i-a invitat pe cei de la Teatrul Nottara să-şi desfăşoare activitatea la Palatul Cotroceni.

Primul spectacol ar urma să aibă loc chiar miercuri, 25 noiembrie, iar persoanele care au bilete cumpărate la spectacolele Teatrului Nottara pot să ceară returnarea banilor sau pot să meargă la piesele organizate la Palatul Cotroceni.

Rămâne de văzut dacă Iohannis va adopta aceeaşi decizie şi pentru cei de la Teatrul Foarte Mic, instituţie care a anunţat marţi seara că este obligată să tragă şi ea obloanele.

author avatar
Cristi Ionita
Share.
Leave A Reply

© 2024 Secunda Publishing. Designed by Acronim Solutions.
Exit mobile version