Borsec

Dedeman

 

ComputerLand

Arctic

Dacia

EXTERNE: Suedia și Finlanda solicită aderarea la NATO / SĂNĂTATE: Românii se pot vaccina cu doza 4 anti-COVID / Este disponibil vaccinul Pfizer / 

Breaking News:

Tentative de înșelăciune cu privire la Loteria de Vaccinare

Loteria Română atrage atenția cu privire la tentativele de înșelăciune și de obținere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare.
 
 
„Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunțați că au câștigat la Loteria de Vaccinare și li se solicită, în vederea acordării câștigului, date cu caracter personal și alte elemente legate de vaccinare.

 

Este vorba despre adrese de e-mail cum ar fi loteriavaccinarii.gov@gmail.com sau similare, care conțin sigla Loteriei Romane, abrevieri tip gov. s.a.

ATENȚIE: Rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoștința participanților prin afișarea pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului și pe site-ul Ministerul Sănătății. Nu sunt transmise prin email.

Cetățenii să nu dea curs unor astfel de mesaje sau altor tipuri de practici similare și este recomandat să se informeze numai din surse oficiale.

 
0 Shares
Se citește acum ...
-- publicitate --
video - emisiuni tv